Praktiske løsninger på kontoret

Indimellem er det værd at kigge sig omkring og overveje, om der er noget, der kan laves om. Måske er der ting, der kan fungere mere effektivt og praktisk?

Særligt er det vigtigt at overveje i arbejdsrummet. Om du arbejder derhjemme, på kontor eller er en del af en arbejdsplads med flere kollegaer, er det vigtigt, at man tænker innovativt i forhold til indretning og praktiske løsninger. Det kan i sidste ende løfte en arbejdsdag og gøre den lidt bedre.

 

Du synes måske allerede, at din arbejdsplads er helt optimal – men det er altså alligevel værd at kigge med her. Du får nemlig en række elementer, som kan gøre arbejdsstedet mere praktisk, pænt og funktionelt. Elementer, som du helt sikkert ikke før har overvejet.

 

Stoleunderlag

 

Stoleunderlag beskytter gulvet og sørger samtidig for, at stolenes hjul ikke larmer over gulvbrædderne. Støj på arbejdspladsen påvirker en mere, end man skulle tro. Derfor er det meget vigtigt at finde løsninger der mindsker alle former for larm og støj bedst muligt.

 

Mobile skrivetavler

 

Det kan godt være, at din arbejdsplads har smartboards i alle mødelokaler og fællesrum. Nogle gange er det bare rigtig rart at kunne udtrykke sine tanker og idéer med hænderne ved brug af kun tavle og tusch. Hvad der er endnu bedre er, at du kan få en mobil skrivetavle, som du kan rykke rundt overalt.

 

Afskærmning

 

Har du overvejet om omgivelserne på arbejdspladsen distraherer dig og stjæler din fokus? Hvis du ikke har givet det en tanke, er det måske værd at lægge mærke til næste gang du arbejder på din arbejdsplads eller derhjemme. Mange synes at det føles godt med sit eget rum, og det øger også koncentrationen. Til dette kan du gøre brug af afskærmning, som kan placeres der, hvor du ønsker at skærme.